Forskning för en hållbar värld

Vi tror på forskning. Våra lösningar ger forskare nya möjligheter att studera hållbara livsstilar och förstå beteendeförändringar utifrån faktiska köp. Varannan Svalna-användare väljer att dela data med forskare. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som forskar!

Våra användare delar sin data

Våra användare har redan tagit steget att själva försöka förstå och minska sina utsläpp, de visar vägen mot framtiden. Hälften har valt att dela sin data vilket öppnar möjligheter att förstå drivkrafter och möjligheter för mer hållbara livsstilar. Du som forskare kan få tillgång till vår databas – ta kontakt med oss för mer information.

Rekrytera deltagare till undersökningar

Med hjälp av en separat app är det möjligt för dig som forskare att själv kontrollera rekrytering av studiedeltagare för experimentella undersökningar. Vi erbjuder olika rekryteringslösningar, samt möjlighet att testa olika behandlingar inklusive rekrytering av kontrollgrupp. Lösningen är säker både för dig och studiedeltagarna.

Funktioner & lösningar

Uppfyller GDPR

Vi tar ansvar för GDPR

Konsumtionsdata från banken

Vi har stöd för alla svenska banker

Klimatavtryck

Beräknas med Svalnas verifierade beräkningsmetodik

Baseline

Data från historisk konsumtion

Kontrollgrupp

Rekrytera ett representativt urval från kontroll-app utan klimatdata

Enkät

Möjlighet att komplettera med enkätundersökningar

“Svalnas lösningar skapar fantastiska möjligheter för forskning om hållbar konsumtion. Svalna-teamet utvecklade en väldigt bra lösning för vårt experiment. Det är också skönt att arbeta med ett företag som förstår och bryr sig om detaljerna. Jag kan varmt rekommendera Svalna som forskningspartner."

Fredrik Carlsson

Professor, Handelshögskolan Göteborgs universitet

Intresserad av forskningssamarbete?

Kontakta oss